Solu Cleaner

Kallavfettningsmedel som lämpar sig för att ta bort industriellt fett och smuts.

Solu Cleaner är ett extremt ekonomiskt och effektivt avfettningsmedel för att avlägsna mineraloljor och fetter, bitumen, tjära och rostskyddsbeläggningar. Produkten torkas, borstas eller sprutas kall och outspädd på motorer, komponenter eller ytor som ska rengöras.

Så snart medlet trängt in i smutsen spolar du av med vatten för att få ytan helt ren. Produkten är inte frätande.

Applicera endast på lösningsmedelresistenta material, såsom metaller, sten, tegel, betong, glas, etc. I tveksamma fall ska en prövning först göras, på en icke känslig yta. Använd ej på zinklegering. Använd inte i närheten av öppen eld (svetsaktiviteter, etc.) eller på heta ytor på grund av brandrisken.

Endast för professionellt bruk.
Innehåller: Nafta (petroleum) & hydrodesulferized tung.

 

 

 

Dreumex Steam Cleaner

Universal tvättmedel för användning i högtryckstvättar.

Dreumex Steam Cleaner är utomordentligt lämpad för avlägsnande av kraftig nedsmutsning med hjälp av högtrycksutrustning. Den unika sammansättningen hjälper till att förhindra slitage av högtrycksrör.

Produkten är lämplig för rengöring av fasader, golv, väggar, maskiner, presenningar etc.
Efter användning kan det lätt sköljas bort med rent vatten.

 

 

 

Alu Cleaner

Tvättmedel speciellt utvecklad för att avlägsna korrosion och kalkavlagringar från aluminium.

Dreumex Alu Cleaner är ett rengöringsmedel speciellt framtagen för borttagning av korrosion och kalkavlagringar på aluminium, utan att skada andra metaller eller lack. Dreumex Alu Cleaner appliceras för hand från botten till toppen och sedan sköljas bort med rent vatten. Obs: Använd inte Dreumex Alu Cleaner för anodiserad aluminium, som fälgar.

Dreumex Eco Cleaner

Kraftfullt universalrengöringsmedel, 100% biologiskt nedbrytbart utan att kompromissa med produktens prestanda.

Dreumex Eco Cleaner är ett miljövänligt rengöringsmedel. Det tar bort den tuffaste industriella smutseb från ytor såsom golv, väggar, kakel, maskiner, kök, etc. Dreumex Eco Cleaner är helt biologiskt nedbrytbar utan att kompromissa med produktens prestanda, garantera säkerheten för miljön, användare och objekt / yta. Mycket lämplig för användning i HACCP-planer.