Dreumex Truck Cleaner

Starkt rengöringsmedel för rengöring lastbilar.

Dreumex Truck Cleaner är speciellt utformad för borstlös rengöring av lastbilar. Det är ett kraftfullt rengöringsmedel som tar trafiksmuts på dragbil, släpvagnar, påhängsvagnar och pickups. Produkten innehåller korrosionsbeständiga  ingridienser. 

För bästa resultat när du använder Dreumex Truck Cleaner, spraya på nerifrån & upp och låt verka under några minuter. Därefter spolar du av fordonet från toppen och neråt med en högtryckstvätt. Användning av varmvatten förbättrar resultatet ytterligare.

Dreumex Car Shampoo

Extremt användarvänligt bilschampo

Dreumex Car Shampoo är speciellt utvecklat för rengöring av bilar. Det är ett extremt användarvänligt bilschampo som inte påverkar lack, skyddande vax eller gummi. Glanshöjande effekt ger ett glänsande resultat utan ränder. Dreumex bilschampo kan användas för handtvätt eller med en högtryckstvätt, även i kombination med en borste.

Produkten kan även användas i biltvättar.

 

 

Dreumex Foam Cleaner

Högskummande rengöringsmedel

Dreumex Rengöringsskum är en högskummande rengöringsmedel som lämpar sig för avlägsnande av smuts från kommersiella fordon och lastbilar. Ingen skrubbning krävs. Produkten innehåller ingredienser som förhindrar korrosion och som skyddar färgen. Applicera Dreumex Rengöringsskum med tryckspruta och skölj med rent med vatten efter några minuter.